ДРАГАН СТАНОЈЕВИЋ: Вучић и треба се боји украјинског сценарија, и Јанукович је… (ВИДЕО)

Гост емисије „Ауторитет“ био председник Светског покрета дијаспоре „РОД“, родољуби отаџбине и дијаспоре Драган Станојевић. Он је говорио о обесправљеном положају пет милиона припадника српске дијаспоре које власт на сваки начин жели да држи подаље од могућности дда утичу на почитичке одлуке у земљи.

Станојевић је рекао да у дијаспори има велики број стручних и доказано способних људи да би комплетну неспособну власт Србије, неспособне функционере од локалног нивоа, могли да замене за 48 сати.

Коментаришући политичку ситуацију у Србији, он је рекао да су људи у тешкој материјалној ситуацији и да га власт подсећа на власт у Украјини пре избијања рата.

– Зашто се Вучић боји Украјине? И треба да се боји зато што је и Јанукович седео на две столице па су кренули да га уцењују. Онда он хоће тамо, па хоће овамо, а имао је свој капитал напољу, а да би га сачувао морао је да се договара са овим европским земљама. Када су га они издали Путин га је спасио у задњем моменту, али шта је разултат? Резултат је рат у држави – рекао је Станојевић додајући да је Украјина уназађена за 20 година. 

Он је рекао да се то десило јер је Украјина изгубила своју спољну политику као што је и Србија нема и да командују страни амбасадори.

Станојевић је осудио ЛГБТ пропаганду и уништавање породице у Србији, као и вршљање ММФ у српској економији. Погледајте целу емисију:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *