Председник Покрета „РОД“ је у својству експерта дао интервју једном од најпопуларнијих руских медија „Известија“ поводом скандалозне пресуде Радовану Караџићу. 

 

Превод са Руског:

Хашки трибунал је преиначио пресуду лидеру Срба, Радовану Караџићу са 40 година на доживотну робију! И претходна пресуда је за њега била смртна!

Српски експерт Драган Станојевић, председник српске дијаспоре „РОД“ је у нашем интервју изјавио: да је та одлука мотивирана политичком притисцима запада.

Послали су поруку – ви Срби сте мислили да сте толико јаки, да можете да радите шта хоћете, да имате подршку Русије али ми Вам показујемо да смо ми јачи! Шаљући поруку да тако могу да осуде било кога и било чијег лидера и Председника који се не подчињава њиховом систему упрвљања у свету.

Експерт каже: није случајно што је ова осуда дошла управо сад, пред 20 годишњицу НАТО агресије над Србијом, јер овом одлуком управо сада желе да покажу да су они газде света и да могу да раде шта хоће и ово није порука само Србима, већ и Русији јер је Русија водећа држава која се супротставља овом систему једноумља, она руши овај једнополарни свет!

Хашки трибунал је одавно за Србе постао казамат који суди само Србе и који је Србе осудио на скоро 15 векова робије, док су са друге стране убице и криминалце поставили на власт.

 

На доњим линковима можете погледати интервју.

https://www.facebook.com/dragan.stanoevich/videos/2022231484562079/?t=9

https://iz.ru/858803/video/karadzhicha-prigovorili-k-pozhiznennomu-zakliucheniiu 

 

One thought on “Драган Станојевић: Пресуда Караџићу је порука и Русији”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *