Лидер Покрета „РОД“ Драган Станојевић учествовао је у емисији на каналу „српски колектив“ заједено са прослављеним српским генералом Божидаром Делићем у којој су открили тајне народне дипломатије.

У емисији је било речи о њиховој дугогодишњој сарадњи у одбрани српских интереса на међународном нивоу. Генерал Божидар Делић изјавио је да се договарао са Драганом Станојевићем како кроз Скупштину помоћи интересима наше дијаспоре. 

Такође је изјавио да сматра да у Скупштини треба да има најмање 10 представника дијаспоре, који би својим знањима помогли у просперитету Србије и остварили своје интересе, тим самим је подржао залагање Покрета „РОД“ који се залаже управо за ове принципе, али је исто тако констатовао да, ниједна власт није желела учешће дијаспоре у политици, само је очекивала њихов новац. 

 

 

Састанак са генералним секретаром ОДКБ и посланицима Руског парламента. (Б Делић, Д. Бајатовић, Т. Николић, Д. Тодоровић и Д. Станојевић).

Сегмент из интервјуа где је генерал Божидар Делић говорио о електронском начину гласања, како је то видео у Москви и за шта се залаже Покрет „РОД“  https://www.youtube.com/watch?v=y61KULUiiTo&t=10s 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *