Коментар:

Сви знају стил вођења емисија код Марића, због тога многи не воле да гостију, јер увек искрене причу на свој начин и тиме промени концепцију. Многи не желе да га гледају због свега тога али је чињеница да његове емисије имају највећу гледаност.

Пошто је око мог наступа много полемике, желим да дам једну анализу тог гостовања, пошто  очигледно многи нису у стању то да ураде.

Прво, договор је био да се разговара о новоформираном Покрету „РОД“, али је Марић кренуо са темом мојих дешавања у Украјини, јер је то питкије и интересантније за јавност. У тој ситуацији је била поента, прихватити тему, али је усмерити тако, да се из ње извуку поуке.

Тако сам ја подржао разговор на тему Украјине, преламајући ситуацију у Украјини са Србијом. Онда смо кренули да говоримо о организовању мајдана, иза кога стоји запад и Америка, о лажној нади коју је имао Украјински народ и о лажима и преварама које су направиле западне државе и довеле их до грађанског рата. У том контексту је речено, како сам ја мимо сваког закона, стављен на потерницу, отета имовина, како не постоји правни систем, како се отима и убија и како све то подржава Европа!!!

Дакле, ја сам искористио ту концепцију и прилагодио се његовим питањима,али тако да је у ствари показана сва та лажна западна демократија у најгорем виду, што је Марић кроз причу и потврдио, рекавши да смо и ми 5 октобра били изманипулисани исто тако и да су ти притисци и манипулације запада константни. То раскрива и садашњу политику и народ се запитао, па шта онда ради наша власт, куда нас води!?

Кроз осмех говоримо како су мени покупили паре из банке, јер је то била банка сина председника Украјине,где ја кажем, да нисам знао, и шаљем контра коментар, „можда ти сада своје паре чуваш код председника или премијера Србије а немаш појма о томе“!.. 

Онда смо прешли на тему дијаспоре, где је он прихватио „игру“ да дијаспора уопште не треба властима у Србији, него само паре, да је независност, коју дијаспора има,опасна по власт! Дакле, оно што власт скрива и народ у Србији не зна, он је сам потврдио.

Посебно је пажњу изазвао мој коментар, да ми тражимо да имамо права, бар онолико, колико имају националне мањине!

Дакле, послао сам поруку, да смо ми, 5 милиона Срба у расејању али и у Србији, као титулна нација, угрожени и имамо мање права од мањина!

И на крају најважнији део, после истека времена, подижем тему заштите породице и породичног протеста, који су игнорисали сви медији, и тиме дајем народу до знања, шта се дешавало у Београду! После тога је логичан поступак да народ тражи информацију о томе шта се то дешавало и привлачи пажњу нашој причи о заштити породице!

Ту их увлачим у не планирани даљи разговор и акцентирам пажњу јавности на најбитније проблеме о којима је забрањено јавно говорити. Па о скупу говорим као о нечем сасвим случајном и изражавам чуђење, како то да они нису били и нису видели ту породичну лепоту…

А онда, невешто кажем, да сам сазнао да је и у Србији стигао закон о „отимању деце“! На шта он каже, да је боље да не говорим на ту тему,јер због ње има већих проблема, него због гостовања Харадинаја!!

Када кажем о ненормалним законима који урушавају породицу, он каже, немој о томе, јер ћеш и у Србији добити потерницу за то као у Украјини!!!

Дакле, кроз ову емисију је речено толико много, отворене озбиљне теме о којима народ у Србији не може да чује и све то кроз осмех и иронију.  

Ово није навијачка трибина, ово је емисија коју прате милиони људи и важно је културно послати поруку и ући у терен водитеља, користећи његово оружје и придобити га тако, да подржи моје ставове и тиме покажем да је оно, што ја говорим истина, коју је он свесно или несвесно прихватио и тиме послао поруку народу који му верује….

Ко разуме – схватиће )

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *