Гостовање оснивача светског Покрета Родољуба Отаџбине и Дијаспоре „РОД“ на ТВ HelmCast.

Желимо да Вам саопштимо да смо са телевизијом HelmCast направили врло интересантан пројекат са новим форматом, за који сматрамо да ће бити интересантан, јер ће кроз овај формат бити директно укључење наших људи из разних држава и са разних континената, који ће се обратити и говорити о многостраним аспектима живота у домицилним државама, али исто тако ће, изражавати своје позиције по разним питањима битним за Српски РОД!

У првој емисији учешће су узели оснивачи покрета „РОД“ из;

  • Норвешке, Борис Максимовић,
  • Аустрије, Драгиша Васиљевић,
  • Енглеске, Жељко Вранеш,
  • Словачке, Стане Рибић,
  • Швајцарске, Боривоје Крекуловић. 

Ми желимо да светски Србски Покрет „РОД“ умрежи све искрене родољубе, где год се они налазили, да својим знањима, умећем, способностима, контактима, помогну свом РОД-у. 

Да се укључи у заштиту Србских интерса у свим сегментима друштва, јер смо ми део Србскога наРОД-а са свим правима и обавезама, које из тога произилазе. 

Ми, представници дијаспоре са свих континената, кроз светски покрет Родољуба Отаџбине и Дијаспоре „РОД“, желимо да пружимо могућност свим родољубима, који се још увек омишљају кога да подрже, коме да верују, да искористе свој потенцијал кроз покрет Србскога наРОД-а. 

Ми смо људи који немамо страх да говоримо оно што мислимо, ни једна власт нема утицај на нас нити могу да нас купе, како се то обично дешава у политичком систему Србије.

Гарантујемо, да ћемо нашу политику водити независно и само у интересу Србскога РОД-а!

Због тога Вас позивамо да се прикључите  своме РОД-у

2 thoughts on “Гостовање оснивача светског Покрета Родољуба Отаџбине и Дијаспоре „РОД“ на ТВ HelmCast.”

  1. Добро је, да што више Срба из целога света види и чује шта раде позитивни Срби по целом свету. који су симпатизери покрета „РОД“.

  2. Какав је ваш став по питању вероисповести и по питању доласка срба на ове просторе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *