Желимо да нагласимо, да ће у оквиру економског савета, бити направљен специјални бизнис пројекат, који ће бити понуђен нашим људима у расејању.

Он ће се тицати, како могућности инвестирања тако и могућности експорта роба из Србије. Ми ћемо се трудити да се створи српски бренд, под којим би се роба поизведена у Србији презентовала и имала ознаку квалитета.

У оквиру покрета ће бити формиран бизнис клуб, преко ког ћемо имати посебне понуде за наше расејање, везане за обезбеђивање повољније куповине роба или услуга у Србији. Користећи наше усуге преко клуба, добијаће те разне погодности.

Дакле, за наше чланове обезбеђиваћемо посебне услове и попусте, на све врсте роба и услуга за које буду имали потребу. Ми ћемо имати и тим људи, који ће моћи да прате реализацију Ваших пројеката или потреба у Србији.

  • пример 1 : желите да градите објекат (кућа, стан, пословни простор, индустријски погон и сл), ми преузимамо на себе организацију целог процеса. Од пројектовања, добијања потребних дозвола до изградње и легализације. 
  • пример 2: Желите да инвестирате у куповину одрећеног предузећа. Ми Вам обезбеђујемо сву потребну инфирмацију, предостављамо тим правника који врши припрему за куповину предузећа.
  • пример 3 : желите да купите (продате, мењате) стан, кућу објекат. 
  • пример 4: желите да направите неку свечаност (свадба, рођендан,форум,конференција)                     

Једном речју,имате могућност да све потребе реализујете кроз један центар. Ви поставите задатак, ми обезбедимо реализацију.