НАТО операција ја започета 24 марта 1999 године. По подацима из Србије, од авио бомби и ракетирања погинуло је од 3500-4000 људи. Да видимо како сад у Србији оцењују догађај од пре 20 година.  

Ситуацију за Бизнис.фм  коментарише Председник свесрпског Покрета «РОД» Драган Станојевић.

Моја кћерка је сада први пут погледала документарни филм који је показан на националном тв каналу и била је шокирана. Она је слушала, знала да се нешто догодило али није имала представу о овим страхотама. Ја претпостављам, да је узрасна нација шокирана од овог што сазнаје шта се реално дешавало. А наша држава није хтела да показује истину, чак шта више, покушавали су да крију или користе другу терминологију. Зато је важно да омладина сазна истину, без обзира што је она шокирајућа.

Зашто је држава то покушавала да сакрије?

Прва обојена револуција 2000 године – организовали су је уз западну подршку управо прозападни политичари, а они су се трудили да служе бриселу а не народу Србије!

Буквално јуче је премијерка Ана Брнабић изјавила, да ми треба да опростимо, али не заборавимо?! Извињавам се, а ко је питао маму и тату, родитеље деце, која су била убијена и које су разнеле НАТО бомбе?!!  Да ли фамилије погунулих желе да опросте?!

Званична реторика политичара и власти данас звучи помирујуће?

Погледајте, Председник Вучић и Премијерка Брнабић говоре како наводно нећемо имати перспективу економског развоја, ако се не помиримо. То је сулудо!

Народ другачије гледа на то?

Апсолутно је друго расположење код народа и све већи број људи то говори јавно. У много градова у Србији ће бити одржани протести против НАТО. Постоји један опште-национални концензус а то је да се затвори НАТО канцеларија у Београду, која се налази директно у генералном штабу и заузима цео спрат, одакле ти злочинци и данас управљају неким процесима.

 

https://www.bfm.ru/news/410084?fbclid=IwAR3JIYRgOTueUTWnLA45CyyDniBUowbXJ3QTgu6XYutZ_GyBeHh7GjUtYnQ 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *