Наставак интервјуа Председника Покрета “РОД” Драгана Станојевића, који је дао Руској Федералној Агенцији Новости.

У току је уништавање нашег РОД-а,наших породица и насиље мањине над већином. Ми данас у Србији имамо страшне случајеве када парови сексуалних мањина из Западних држава, нпр.Француска, Норвешка и др., уз помоћ наших социјалних служби узимају децу од српских породица и “експортују” у те западне државе. О овоме је нашој агенцији говорио Председник Покрета Родољуби Отаџбине и Дијаспоре “РОД” Драган Станојевић.

Ви не можете да замислите шта се код нас дешава и какве су тенденције. Социјалне службе користећи разне разлоге узимају децу из наших породица која се касније усвајају од стране содомита у Европи! Долазе код нас ткзв.геј парови и узимају наше синове! Такве одлуке је изузетно тешко променити или оспорити. Родитељи од којих су узета деца, немају никакве информације о томе ко је узео њихову децу и где су одвезена, одсецају родитеље од те деце, као да нису постојали и не постоји могућност да то сазнају. Постоје одређене Западне “фирме” које имају некакве лиценце на ту децу. Осим тога, морам рећи и о још једном страшном процесу који се отвара, а то је крађа деце из породилишта – изјавио је српски политичар.

Деловање чиновника тих служби тера многе Србе да имигирају тражећи негде сигурније место за своје породице. Могу вам рећи врло интересантну информацију, многи су се лично мени обраћали да сазнају на који начин могу отићи са својим породицама у Русију,јер им тамо неће отимати децу и на тај начин ће очивати своје породице.

Ја могу да вам гарантујем, да стотине хиљада људи маштају управо о томе и како добити држављанство Русије!

Политичар је такође рекао и чињеницама крађе деце из породилишта као и то да су се покренули одрешени процеси који воде до међинародне глобалне мреже трговаца децом!

Не сумњам да се овакве ствари дешавају и у другим државама, чак и много више, али је Србија конзервативна и породична држава, односно народ, и овакве појаве код нас изазивају огромну реакцију код народа. .

 

Оригинал можете погледати на датом линку https://riafan.ru/1288102-stanoevich-gei-pary-iz-zapadnoi-evropy-massovo-vyvozyat-serbskikh-detei

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *