Покрет „РОД“  је 25.12.2019 присуствовао на заседању такозваног „суда части“ лекарске коморе која води поступак против докторке Јоване Стојковић, покушавајући да на апсурдан начин анулира њену лиценцу и окриви је за исто тако апсурдне и умишљене радње.

Покрет „РОД“ има братску сарадњу са др Јованом и покретом „Живим за Србију“ који она води и који се залаже за исте принципе као и ми, па је стога ова подршка била апсолутно логична и неопходна.

Овим поступком смо показали и то, како треба да бранимо једни друге у сваком покушају вршења притисака на било кога од нас, због наших политичких ставова или деловања.   Уједно се захваљујемо и свим пријатељима који су такође својим присуством дали подршку и успротивили се овој врсти репресије против друштвено – политичког деловања.

Наравно новине „Блиц“ и овај пут нису заобишли да нас представе у негативном контексту због подршке Јовани, јер они очигледно не схватају, да се ми боримо против негативних појава у нашем друштву, које могу и већ имају, крајње негативне последице по наш РОД а тај медиј подржава управо те појаве, па нас због тога представља као ретроградне, хомофибичне, ултрадесничаре и т.д.

Они и слични њима, не желе да прихвате да су у „РОДУ“ представници дијаспоре са свих континената и да су то људи који одлично знају шта су ти процеси донели народу који живи у тим државама и да они нису ретроградни, већ не желе сопственом народу судбину других,  деле се својим сазнањима и упозоравају наш народ у Србији куда воде ти процеси.

Покрет „РОД“ ће и даље подржавати све истомишљенике и РОДољубе који се буду борили за интересе Србије и против којих буду вршене било какве репресивне мере због тога.

 

Ниже можете погледати видео снимак обраћања др. Јоване Стојковић.

Опубліковано Др Јована Стојковић – Живим за Србију Четвер, 26 грудня 2019 р.

И још један видео снимак интересантне дискусије 

https://www.facebook.com/dragan.stanoevich/videos/vb.100003257410029/2534939246624631/?type=2&theater&notif_t=video_processed&notif_id=1577636663596946

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *