Да ли је у Србији стварно спреман атентат на Путина или је то медијско спиновање власти?!

За Руску Федералну Новинску Агенцију ФАН, интервју је дао Председник Покрета „РОД“, Драган Станојевић.

Русији у Србији не воле само либерали : српски политолог је објаснио и о покушају на Путина у Београду.

То је више спиновање Београда : српски политилог је прокоментарисао покушај атентата на Путина / Федеральное агентство новостей

 

Припрема покушаја на Председника Владимира Путина, како пишу медији, била је раскривена у Србији, пред посетом руског лидера у ту државу. Армин Алибашић подржава вехабизам  – радикална политичка секта. У његовој кући је пронађена лабораторија за израду експлозивних направа.

Федерална агенција новости је на ту тему поразговарала са српским експертом, Председником дијаспоре и Покрета «РОД» Драганом Станојевићем.

«У Србији антируско расположење постоји само у либералним прозападним круговима, то су минорне групе, али утицајне – изјавио је Станојевић. У нашој отаџбини постоји оргомна подршка Русије, и овде многи сматрају да српска Влада води недовољно родољубиву и чак, антируску политику»  

По мишљењу нашег саговорника, опасност за безбедност Владимира Путина, ако је реално постојала, могла је бити од стране происламских активиста, који се налазе под контролом западних служби.

«Схватите, Западу не одговара блиска сарадња између Русије и Србије. На Западу схватају, да је Владимир Путин – најпопуларнији политичар у Србији и да народ одобрава сваку врсту интеграције са Русијом» – констатовао је експерт.  

При том, по речима Станојевића, у Србији је популарно мишљење да Председник Александар Вучић «седи на две столице», а руски фактор користи ради акумулације многобројних проруских гласача.

То је пијар Београда: српски политолог је прокоментарисао покушај на Путина kremlin.ru /

«Ја мислим, да у Србији реално не постоји опасност за Путина. Мислим да је то спиновање и пијар власти у Београду, да би показали верност Москви, а у стварности, ми видимо приближавање Западу у свим правцима!» – изјавио је Станојевић

Драган Станојевић је такође рекао, да је научио да суди по делима и да се придржава животног правила «дела твоја говоре толико јако, да ја не чујем, шта ти говориш».

«А дела наших властодржаца се у великој мери разликују од оног, шта они изјављују! – подвукао је саговорник ФАН.

https://riafan.ru/1141503-rossiyu-ne-lyubyat-tolko-liberaly-serbskii-politolog-rasskazal-o-sorvannom-pokushenii-na-putina-v-belgrade?fbclid=IwAR27sRoS7xSYCTI5u4qG0EruolAQFvhgfQPLFt0RWvjMJnGaX7VP-oJzomE

One thought on “Покушај атентата на Путина или спин власти – Драган Станојевић руској ФАН”

  1. DRAGANE JA VERUJEM U VAŠ KOMENTAR , TO JE ISTINA, TO JE IZMISLILA VUČIĆEVA KRIMINALNA BANDA, PO NARODU PUTIN JE MOGAO DA SE ŠETA SLOBODNO I SAM , SVI BI BILI ODUŠEVLJENI , KAO I JA SADA, OVO JE SPINOVANJE VLADE , DA BI VUČIĆ NA IZBORIMA DOBIO VIŠE GLASOVA, SVE JE KOD NJEGA LAŽNO.ČUDIME DA JEDAN LUCIFER UDJE U BOŽIJI HRAM, DOBIĆE BOŽIJU KAZNU.TOLIKO SAM SREĆNA ŠTO JE JE PUTIN STAVIO SVE ZAPADNJAKE EU I NATO POGOTOVU KOSOVO U VELIKOJ BRIZI JE SADA,POZDRAV MILENA NIKŠIĆ <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *