Станојевић-РОД захтева осуду шиптарских злочинаца!

 

Председник Покрета “РОД” Драган Станојевића је дао интервју Руској Федералној Агенцији медија групи “Патриот” поводом подизања оптужница против шиптариских терориста.

Санкт-Петербург 25 јун.

Станојевић је изјавио да не верује да ће злочини учињени Хашимом Тачијем, као и другим шиптарским терористима, бити реално размотрени, да ће бити ухапшени и осуђени. За нас је мали шок, да се то питање уопште покренуло после толико година..

Терористи који су чупали очи Србима, вадили органе и продавали, постали су лидери такозване „независне Републике Косово“. Врло тешко верујем да ће такозвана цивилизована Европа нешто реално учинити или дозволити да се казне њихови пријатељи-битанге!

Морате да знате, да су сведоци тих злочина убиијени! О томе је писала Карла дел Понте у својој књизи “лов”. Ја немам чак ни сумњу, да ће тај суд бити адекватан и основан на истини, јер су за запад они свој «рођени олош”. Када би требало осудити русе, србе или Словене не би им требали никакви докази!

По мишљењу српског политичара Станојевића, злочинце,сличне Хашиму Тачију, прикривају и подржавају америчке службе и међународни криминални кланови.

Такви криминалци постоје свугде, где постоје људске жртве. Такви су били и на Донбасу, где су такође вадили људске органе и продавали их. Према томе, тешко ми је поверовати да ће такозвана цивилизована Европа нешто учинити да се казне ти терористи,јер су они своји.

Цео интервју можете погледати на сл.линку https://vk.com/videos-195631696?z=video-195631696_456239181%2Fclub195631696%2Fpl_-195631696_-2

 

https://riafan.ru/1288109-stanoevich-sud-nad-khashimom-tachi-stanet-profanaciei-potomu-chto-vse-svideteli-uzhe-ubity 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *